Oldtimer tractor verzekering

Bij detractorverzekering.nl kun je snel en eenvoudig een verzekering afsluiten voor een oldtimer tractor. Het enige wat je moet doen is contact met ons op te nemen. Wij doen dan de rest, desgewenst helpen wij zelfs gratis met het overstappen mocht je al een oldtimer verzekering bij een andere verzekeraar hebben ondergebracht.

 

De voorwaarden en de prijs is bij ons duidelijk. Wanneer je kiest voor een oldtimer tractor verzekering betaal je maar *€65,- per jaar.  Deze verzekering is dus bedoeld voor de echte oldtimer tractor liefhebbers die houden van toerritjes en het showen van hun tractor.

Wil je in aanmerking komen voor deze gunstige oldtimer tractor verzekering dan hoef je maar aan 2 voorwaarden te voldoen. Je tractor moet 20 jaar of ouder zijn en puur voor hobbymatig gebruik zijn. Zo eenvoudig is het. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je tenslotte graag.

Als je je tractor ook gebruikt voor prive klusjes, zoals hout halen, grasmaaien etc. verzeker je tractor dan als hobbytractor. De dekking voor de hobbytractor is uitgebreider. De premie voor de hobbytractorverzekering bedraagt * €90,- per jaar. Afsluiten hobbytractorverzekering

* excl. 21% assurantiebelasting en eenmalige poliskosten van €8,50.